Ik moet zeggen dat het ding dat me echt interesseerde in elektrisch aangedreven auto’s de Tesla Roadster was. Ik hou echt van auto’s en toen ik zag dat het versnelde, HOE SNEL? (0-60 mph in minder dan 4 seconden.) – het viel me zeker op. Sindsdien ben ik op zoek naar het perfecte elektrische transport voor mijn gezin en heb ik veel geleerd onderweg. Ik moet zeggen dat ik in het begin ZEER VERWARD, ZEER SNEL was toen ik probeerde te achterhalen over elektrische auto’s! Elektrische fietsen en elektrische scooters zijn allemaal geweldig … maar voor mij en de meeste andere mensen … is er niets te verslaan met de auto’s!

Maar toen ik dichterbij ging kijken, leken er van alles tegen elektrische auto’s te gaan. Zoals … er zijn veel geweldige sportwagens … maar ze zijn zo ongelooflijk duur voor wat ze geven – en je moet in de rij staan! OF … je zou er nog een kunnen krijgen die PLUG LELIJK is – maar hopelijk voel je je beter wetende dat je het milieu spaart! OF … oh wacht! Hier is een auto die je alles kan geven wat je nodig hebt … wil je er een? Sorry.

Ze zijn nog geen 12 jaar uit als we in de buurt komen om het te maken! EN … deze is ECHT GOEDKOOP … maar het doet niets speciaals zoals .. GA EEN HEUVEL OP en je hebt meestal nodig om hem ongeveer 10 keer per dag op te laden! Dus waar zijn de feiten in al deze sciencefiction en beloften? Dit is een deel van de “waarheid” die ik na al mijn onderzoek ontdekte over elektrisch aangedreven auto’s. Wat is een elektrische auto eigenlijk? Er zijn een paar verschillende soorten elektrische auto’s:

(NEV’s) of Low-Speed ​​Electric Vehicles (LSV’s) zijn elektrische auto’s met een relatief klein bereik (ongeveer 40 mijl) en een beperkte snelheid (wettelijk 25 mph in de VS). Dit soort auto zou worden gebruikt in steden waar je niet ver zou reizen, zoals in Londen, waar auto’s zoals de Reva G-wiz tot grote bloei zijn gekomen. Of het wordt gebruikt in resorts en buurten waar ze er meestal uitzien als een opgebouwde golfkar zoals de elektrische auto’s van de GEM e-serie. Er zijn elektrische auto’s zoals de Tesla Roadster of de Tango elektrische auto die zijn ontworpen om gelijke tred te houden met een normale benzine- / dieselauto.

Deze auto’s kunnen op snelwegen rijden en kunnen meestal vrij lange afstanden afleggen (100-200 mijl). Er zijn ook plug-in hybrides die niet volledig elektrisch zijn, maar dichtbij genoeg komen. Ze kunnen zowel via een stekker als door de motor worden opgeladen en kunnen alleen op elektriciteit reizen totdat hun (meestal kleine) batterijbereik opraakt.