kampeervoertuig van het jaar 2023

Ja ja ja, we hebbende het Kampeervoertuig van het Jaar 2023 voor je! Da’s nog eens keihard nieuws!

Dames en heren, kamperen is heet. Hotels zijn tegenwoordig voor het plebs. Een beetje onbeperkt opgewarmde eieren eten wordt tegenwoordig niet meer gezien als luxe. Nee, ergens in de rimboe (eh, op een camping) op zoek gaan naar kievietseieren en daar dan een omelet van maken met verse kruiden die je kunt verzamelen is extreem premium. Dat je van beide enorm ziek kunt worden, laten we eventjes buiten beschouwing.

Kampeervoertuig van het jaar 2023

Corona zorgde voor een extra run naar campers en caravans, maar het is was daarvoor al een telkens populairder wordende vorm van vakantie vieren. En dat neemt alleen maar toe.

Check de prijzen van gebruikte exemplaren maar een op Marktplaats. Als ze dan toch zo duur zijn, waarom dan geen nieuwe? De afschrijving is niet hoog en de lol die je eraan hebt is maximaal. Maar ja, welke moet je dan hebben?

Dat is precies waar de NKC jou mee helpt. NKC staat voor Nationale Kampeerauto Club en elk jaar hebben ze een verkiezing voor de beste kampeervoertuigen van het jaar. Dat zijn de winnaar voor 2023!

Tonke EQV

Winnaar categorie ‘Camperbusje’

De Tonke EQV was de grote favoriet in deze klasse. Veel populairder dan de E-Vanster van Pössl en de Karmann Duncan 545, om twee andere genomineerden te noemen. De Tonke EQV is gebaseerd op de Mercedes-Benz EQV en is dus geheel